Een kitten kopen - hoe gaat dat?

Als u geïnteresseerd bent in één of meerdere van onze kittens, dan kunt u telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. U kunt de kittens dan op uw gemak bekijken. Een voordeel van langskomen is dat u meteen kennis maakt met de verschillende karakters van de kittens, u kunt de kleuren goed bekijken, en u kunt ontdekken of een Maine Coon goed bij u past.

Heeft u een leuk kitten op het oog, maar u wilt er nog graag over nadenken? Dat kan! U kunt dan voor de duur van 5 werkdagen een optie op het kitten nemen. Als u na deze 5 werkdagen geen keuze heeft kunnen maken, dan vervalt de optie. Voor een kitten kunnen er meerdere geïnteresseerden zijn. In dat geval heeft de eerste geïnteresseerde voorrang op het kitten naar keuze.

Bent u er zeker van dat u het kitten over wilt nemen? Dat kan ook! Er wordt geen optie gemaakt of deze komt te vervallen en wordt gewijzigd in gereserveerd! Een kitten is pas gereserveerd als hiervoor een aanbetaling is gedaan, en deze ook daadwerkelijk binnen vijf werkdagen op onze rekening is bijgeschreven. Zolang dit laatste niet het geval is, blijft het kitten beschikbaar voor andere geïnteresseerden. Wij behouden ons het recht om het kitten aan een ander persoon te verkopen als wij geen reactie meer c.q. aanbetaling van u ontvangen. Voor meer informatie over de aanbetaling en de hoogte hiervan kunt u contact met ons opnemen.

Als u het kitten van uw keuze na ongeveer 11/12 weken komt ophalen, en het totaalbedrag is uiterlijk de dag vóór het afhalen bijgeschreven, dan is het kitten officieel verkocht.
Voor de hoogte van de prijs van de kittens kunt u contact met ons opnemen. Dit is een vaste prijs!

Onze kittens worden in totaal drie keer ontwormd, en één keer geënt. Wij enten de kittens als ze 9 weken oud zijn, de zogenaamde nestenting. De vervolgenting vindt plaats als de kittens 12 weken oud zijn. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij uw eigen dierenarts.

Als de kittens rond 11/12 weken oud zijn, mogen zij het nest verlaten. Een en ander is vanzelfsprekend wel afhankelijk van de ontwikkeling en de gezondheid van het kitten.
Bij het verlaten van het nest zijn de kittens allemaal in het bezit van een stamboom van Neocat.

Onze kittens zijn raszuiver!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten