donderdag 7 februari 2013

Onze kittens zijn geboren!

 Woensdagmiddag om 16.45 uur is de bevalling ingezet!

Arielle zocht de hele dag al onze aanwezigheid op en was ontzettend aanhankelijk. Voortdurend ging ze in het oud papier doosje liggen die wij voor haar hadden klaar gezet. En aan het einde van de middag was het zover!

In totaal zijn er maar liefst 7 kittens geboren, waarvan het eerste kitten helaas dood geboren is. De andere 6 kittens zijn allemaal in goede gezondheid ter wereld gekomen!
Tijdens de bevalling zijn wij zelf de gehele tijd aanwezig geweest en vond ze het erg prettig dat wij naast het doosje zaten. De kittens volgenden snel na elkaar; om de tien minuten kwam er een kitten, met als gevolg dat Arielle gewoonweg geen tijd had om de kittens goed schoon te likken en het vlies te breken. Dat laatste hebben wij, waar nodig, voor haar gedaan.

Om 18.30 uur is het laatste kitten geboren.

Nu, op donderdagochtend ligt moeders heerlijk met haar kroost in haar doosje.
De kittens liggen lekker warm en drinken op het eerste gezicht goed.
Kleuren en geslacht van de kittens volgen zo spoedig mogelijk!

In verband met de rust van Arielle en de kittens, én de kwetsbaarheid zouden wij het op prijs stellen om de aankomende twee weken nog geen bezoek te ontvangen. Een ieder die graag wil komen kijken, of serieus interesse heeft in één van onze kittens, kan altijd contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten