dinsdag 17 juni 2014

Weer stil in huis....!

Nadat Bastet als laatste was opgehaald, zijn wij een weekje weggeweest, even lekker de rust opgezocht. Maar wat was het weer een mooie periode. Ook dit jaar hadden we weer een prachtig nest. De kittens groeiden allemaal bijzonder goed op; gezond en erg sociaal.

Hestia reageerde ook goed op de hele situatie, wat natuurlijk altijd even afwachten is hoe dat uitpakt. Arielle gaf goed aan wanneer Hestia wat teveel op ging in het bemoederen. We proberen ze altijd de kans te geven om het onderling zelf op te lossen. En dit heeft goed gewerkt. Nadat het hele nest was uitgevlogen, hebben Arielle en Hestia heel veel slaap ingehaald. Blijkbaar neemt het toch erg veel energie, een nest van vijf kittens opvoeden.
Maar langzaamaan vonden ze beide hun energie weer terug. Arielle begon ook weer mooi aan te komen in gewicht, en op dit moment zitten ze weer goed in hun vel. Hun vachten glanzen weer en er is weer volop interesse voor alles om hun heen.

Wat onszelf betreft: ook wij moesten even bijkomen van alle drukte; het tellen van de kittens, het uit elkaar houden van de kittens (is dit nu Aton of Amon?), aandacht geven, voer geven, kattenbakken verschonen, ongelukjes opruimen, kittens uit de gordijnen halen, telefoontjes beantwoorden, mail beantwoorden, blog bijhouden, advertentie plaatsen, dierenarts bezoekjes doen, papierwerk in orde maken, en.... o ja..... GENIETEN!

En dat laatste hebben we met volle teugen gedaan!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten